Despre noi

Terraform, cu sediul in Bucuresti, este o companie cu capital privat, specializata in constructii si finisaje in constructii (placari ceramice, turnari sape, pardoseli epoxidice).

Pana in prezent am contractat peste 100 de proiecte industriale, mall-uri, hyprermarket-uri, showroom-uri, complexe rezidentiale, avand suprafete cuprinse intre 10.000 si 35.000 mp, totalizand aprox 500.000mp de gresie si 700.000mp de sapa.Cunoastem, la nivel de profesionisti, solutiile constructive utilizate 'la zi' si asiguram intreaga gama de servicii pentru constructii si finisaje in constructii.

Beneficiem de relatii comerciale foarte bune si stabile cu producatorii materialelor comercializate, precum si de o retea matura de distributie, continuu perfectionata in interesul clientilor. Ne adresam tuturor investitorilor, persoanelor juridice sau fizice, asigurandu-le in egala masura diversitate si calitate in oferta, consultanta in alegere si promptitudine la livrare.

      

Acumuland cunostintele si experienta unei echipe de peste 100 de profesionisti si o gama de servicii care satisface si cele mai diversificate si exigente cerinte, societatea TERRAFORM este un partener de incredere, lider pe piata finisajelor in constructii din Romania.

Avem resurse
Avem experienta
Avem logistica

Oferta noastra de servicii pentru constructii si finisaje in constructii, completa si diversificata, raspunde atat exigentelor tehnice actuale cat si diverselor optiuni economice.Logistica noastra asigura santierului toate materialele, intotdeauna, la timp.Analizam impreuna solutiile constructive, necesarul total de materiale si expresia valorica a acestora, optimizandu-le.Stabilim impreuna graficul de livrare a materialelor la santier, in stricta concordanta cu graficul de excutie a lucrarilor de constructii.

Putem face diferenta! Lucrand cu noi castigati timp, bani, satisfactia unui lucru bine facut, pentru ca noi nu facem greseli niciodata!